Soumrak květu

Soumrak květu

Anotace: Mé druhé a pravděpodobně poslední letošní dílo vznikalo dlouhou dobu a obsahuje mnoho mých vnitřních pocitů.

Za noci v neonovém svitu
budem dvě siluety citů.
Temná obloha nad námi,
já však hledím do Tvé tváře,
jež je posetá hvězdami,
v ochromení z jejich záře
chci být Tvým lístkem okvětním
a obejmout Tě po soumraku.
Po ránu stále ještě sním,
zmizelas v noci plné mraků.

A já čekám, až se mi rozedníš.

Vždyť Ty víš,
ať dál či blíž
vždy ucítím
Tvou vůni o níž
stále sním.

Zaprší,
Ty budeš duhová,
rozpité stíny půjdou k zemi
tiše.
Naději si víra uchová,
i když včecko zní jako
marná klišé.

Moje srdce vyskočí
až do Tvých řas,
kde bude krást
pohledy ze Tvých očí.


Stále sním
a Ty jsi stále s ním.
A já o Tobě stále sním
a Ty jsi stále s ním.

Autor Marbal Škutin, 27.10.2015
Přečteno 340x
Tipy 10
Poslední tipující: Lucucu, tato22, Nikita44, Clay, Kett, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenky jsou to krásné. :O) ST

27.10.2015 17:09:49 | Tichá meluzína

A já čekám, až se mi rozedníš. - to je pro mne nejpovedenější verš

27.10.2015 12:24:02 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí