Zimní večer

Zimní večer

Anotace: Báseň o pocitech, aktuálně mě provázejících :)

Zimní večer
a chvíle vlaštovek z papíru.
Když zavřu oči, vidím tě i s nocí,
která přichází, aniž vlastně chceme.

Zimní večer
a stokrát ohraná deska s tvým hlasem.
Tvých černých vlasů chci se dotknout
a nechat, ať se vyjímají v nočním nebi.

Zimní večer
a zbytek tvých voňavých otisků,
co zanechalas' na mých skráních.
Proto se chvíli nechci mýt.

Zimní večer,
co přinese kapku whiskey s tvým dechem.
Když zavřu oči, vidím tě s nocí,
která přichází. A to my chceme.
Autor Zasněný básník, 29.10.2015
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Jana M., Frr, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má hezkou atmosféru.

29.10.2015 23:38:07 | Jana M.

Ale zima tu ještě není, podzimní večery jsou mnohem krásnější ;)

29.10.2015 20:36:45 | Hesiona-Essylt

To je pravda :) Děkuju ti za návštěvu mých pár řádků :)

29.10.2015 20:37:49 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí