Tondovi II

Tondovi II

Anotace: který se o tom už dozvěděl... ale možná neví, že to ještě nepřešlo

A když se ostříhám...
vezmeš si mě?

Já se nezeptám,
neboj se mě

Mám tě ráda příliš
(víc než asi myslíš)
proto nechci sobec být
a opět o tom promluvit

Beztak něco tušíš.
A já vím, že nechceš...
(i když někdy mateš
a nevím, co zamýšlíš)

Autor neumětel, 29.10.2015
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí