Haptika

Haptika

Anotace: ...

Pod,vezmem ta za ruku do nočného mesta.
zhodíme tiene dní v tmách, zničíme čas.
Budeme bežat ulicou,dve roztopasné deti s bijucim srdcom
az za uchom. ze sme spolu.
pod,vezmi ma za ruku,tam hore k tebe,bez slov a otazok
ved odpovede ti nejdu. Mozno ich najdeme spolu
v sumivom tichu spriaznených..,nás.

https://youtu.be/y9gqp9Ij8HI maják
Autor magnet-ka, 04.11.2015
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Frr, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mi nejdou odpovědi...nemaj nohy...

04.11.2015 13:49:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí