Ona a On

Ona a On

Anotace: Co na srdci, to na papíře ...

V jejích očích ztratil pojem o čase,
v jejích vlasech ztratil hlavu docela,
pod jejími kroky jeho zem se zachvěla,
dal by život za to, aby usmála se.

Její smích rozezvučel jeho srdce,
její pláč vyrazil mu dech,
její bolest zamrazila ho v zádech,
vánek ho laskal jako její ruce.

Její láska ho hřála ve dne, v noci,
jeho srdce jen pro ni bilo,
jak krásně by se oběma žilo,
kdyby on ze sna nikdy neprocit …
Autor FroniXY, 04.11.2015
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Dacryon Beata, jurij
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

, aby se usmála.

nikdy neprocitl.

Jinak pěkné básnění.

06.11.2015 09:58:20 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí