Mystery

Mystery

Anotace: For a mystery girl with dark hair :)

A tak dál zůstává otisk tvých rukou na mých ramenou
Vzplál na ulici sníh, to díky tobě
Z dálky zní jazz spolu s vůní tvých vlasů
Vše tlumeně, jen tak, potichu.

Až když jsem odhazoval v dál širák a plané třešně
- bylo to o včerejší noci?
Viděl jsem tvé nohy pádící do chladivé vody
a rozčesávající poslední podzimní astry.

A teď přiblížíš se s vnadnými gesty
s prošedivělou nocí, které pomalu plyne čas
s tvými prsty posetými popadaným deštěm
s vůní listopadu a zašlých výkladních skříní.

A kdykoli budu chtít pustit myšlenky na špacír
stačí jen stopa po tvých dokouřených vzpomínkách
Z dálky zní tvůj alt a blyští se havraní vlasy
Vše tlumeně, tiše, jen tak, pro mne.
Autor Zasněný básník, 04.11.2015
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, terezkys, Jort, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skvělá atmosféra...

05.11.2015 07:54:15 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí