Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Bylo by nádherné cítit tvou přítomnost!

Bylo by pošetilé
psát vzkazy
na cizích zdech?
Bylo by bláhové
říkat si
už to nech?

Bylo by nemístné
dívat se
jak jen spíš?
Bylo by nevhodné
slyšet jen
ten tvůj smích?

Bylo by bláznivé
hledět ti
do očí.
Trochu jen, zoufale
když srdce
vyskočí.

Bylo by šílené
spálit svou
minulost?
Bylo by nádherné
cítit tvou
přítomnost!
Autor Trash75, 05.11.2015
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: FroniXY
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná báseň.Věřím, že si vyvolená Tvůj vzkaz přečetla .-)
Ráda dávám ..ST..

05.11.2020 22:30:33 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí