Možná

Možná

Anotace: je to hloupost, nevím už jak mě to napadlo...ne kecám vím to

Možná doufám, možná tomu stále věřím,
Ve vzpomínkách se do prachu bořím,
Se sklopenou hlavou na posteli ležím,
Zmrzlá v ledových vločkách bosá běžím,

V hlavě je moc vzpomínek a já jimi žiji,
Z hořkého dna ony myšlenky do dna piji,
Tak proč jich není konec a já je nesmyji,
Protože se s budoucností stále kryjí…
Autor Gamy, 06.02.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zase bude dobřeeee:-)

06.02.2007 20:09:00 | grázlík

Šmankote, ta je nádherná, zvedá mi chlupy... ;-)

06.02.2007 13:36:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí