Proměny Lásky

Proměny Lásky

Anotace: Láska se neztrácí, pouze mění podobu.

Jsi mým Malým Princem
a já Tvou ochočenou Liškou.
Svěřená tajemství neberou konce
díky naší společné historii.

Zase křičím do prázdna
a pak šeptám Tvoje jméno
i když mě to bolí
protože zas vzpomínám..

na Tvá vlídná slova
laskavý úsměv
a srdce plné něhy.
Přesto vím, že..

Láska se neztrácí
pouze mění tvář
a Ty jsi toho důkazem
stále slyším hlas Tvého srdce
a cítím jak hladíš
moji zkřehlou duši,
která pláče nad chybami mládí.
Autor mňousek, 06.11.2015
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, hanele m., FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí