Mít či nemít ..

Mít či nemít ..

Anotace: .... jiný pohled na LÁSKU. ..

Jak Hamlet pravil: "Být či nebýt? "

Tak já teď říkám: "Mít či nemít. "

Čistou lásku v srdci

každý nemá přeci. 

Všude se najde chybějící část, 

je to jako skládačka, která krátí čas. 

Lásky čas nebo nenávist, 

to je žárlivost nebo závist. 

Láska ubližuje lidem na celé planetě, 

chvilka s ní je jako slunný den v létě. 

Ale pak si uvědomíme, že půl srdce chybí,

a že s ním jsme, jen že se nám líbí. 

.

.

.

.

.

Možná časem najdeme lásku, pravou já myslím,

Teď otevřeme oči než příjde, dost času je, to já vím. ♡ 

 

Autor Kikulinka, 06.11.2015
Přečteno 586x
Tipy 5
Poslední tipující: lumek, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato báseň je velmi povedená. S touto tvorbou dál pokračuj, protože ti to jde.

07.11.2015 22:04:41 | Simík Klimík

Moc děkuji, určitě se budu snažit pokračovat. :)

10.11.2015 09:04:01 | Kikulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí