Odveta

Odveta

Anotace: nějak se musim pomstít když holka se kterou chodim si povídá s jednou známou na icq a já o tom nevěděl

Ach ta ženská tajemství
způsobí mi jednou šílenství
samý klam a samá zrada
v tomhle nepomůže žádná rada

co jen mi mužští si počít máme
vždycky svou hlavu na špalek jim dáme
pak stačí jim jen chvilka pouhá
než procitnem uplyne doba dlouhá
a mi máme zblblou hlavu
od velikého jejich klamu

tak co mi s tím tak naděláme
na odplatu zaděláme
trocha lsti a přemýšlení
občas malé vymýšlení

zkrátka holky poškádlíme
schválnosti jim provádíme
a ta schválnost jsou i tyhle verše mé
Autor Sirnis, 06.02.2007
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja anděl svatý no dovol.jen počkej ja něco vymyslim:)))Jinak miluju tě jen abys to věděl:)

07.02.2007 11:25:00 | říkali mi princezno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí