čau lásko

čau lásko

Anotace: ...



skrz tlustý dno
flašky tequily
pozoruju tenhle svět
oba sme se mýlili
už nevrátíš to zpět

věřili sme na zázrak
bláhoví
a dali sme v sázku
všechno co sme měli
dokonce i lásku

kdosi řekl
ať vsadíme svý boty
tak tady to máš
teď loučíme se

bosi

 

 

 

Autor Sarah, 08.03.2005
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí