Co?

Co?

Anotace: Co je těžké, to, když nemůžeš změnit osud v tu pravou chvíli....

Co je těžké?

Je mi smutně a bloudím prstem po zamlženém okně,

kde kreslím mapy do dlouhé noci ...

tak prázdná dnes bude bez písmen a tiché odezvy.

Co psát a kde jít?

Dnes není světlonoš na cestě své a nevede mé kroky.

Dlouhá, dlouhá bude dnešní noc a na její konci 

zase o rok staší budeme.

A stejně naše prsty se propletou a polibky se setkají ve snech

v okamžicích krátkých.

Autor jurij, 14.11.2015
Přečteno 328x
Tipy 12
Poslední tipující: Lucucu, magnet-ka, lentak, adaj, FroniXY, Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Nikita44, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí