No. 2

No. 2

Anotace: I přes to všechno, co se teď děje (unbelievable) jsou tady lidé, co jsou šťastní a zároveň zničení. A já jen chci říct, že známka solidarity může být i láska jednoho k druhému. Milujte, protože to je to, co tomuhle světu tak moc chybí. N.

Miluji tě, a to navždy
Nehodí se to, ty vraždy.
Ale nemůžu si pomoct,
Snad existuje schůdnost,

Miluji tě, a to sakra napořád,
Řekla bych, že tak akorát.
Štěstí je to, co nás pohání,
I ve dnech jako jsou dnešní.

To, co se děje bolí,
A tvá láska je mou holí.
Neodcházej, buď tady,
I přes mé velké vady.

Taky jsi nejdokonalejší,
Naše láska třeba davy konejší,
Je tu pár, co daruje sebe,
A to vše jen protože mám tebe.
Autor someone.else, 15.11.2015
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí