Stržená náplast

Stržená náplast

Anotace: Bez přátel, bez Lásky, bez inspirace... Strhli jsme to rychle jako náplast a zůstala jen malá jizva po strhnutí.

Volání z ticha bez ozvěny

A žadná odezva z druhé strany

Mělo by to být tak a přesto není

 

Je to jak ztracená slova

Beze změny

Svržená jako kámen

Co tě skolí

 

Mizerná nálada

A soucit bez obalu

Stržená náplast

Dávno už slepená je k tělu.

 

Tak vezme si s sebou část tvojí kůže

A zanechá ránu

Co dalšího stát se ještě může

Trhlinou v životním plánu?

 

Už nic.

 

Už jsou na to vyplýtvána slova i slzy.

 

A Ty už mě nemiluješ.

Autor Philosophic Theory, 17.11.2015
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí