Za hradbami

Za hradbami

Anotace: tá čo trne oberá,tá čo verí v zázraky

Šípová Ruženka na tŕňoch ustlané má.Vo veži vysoko.
V tmavej izbietke precitá.Prstom kreslí.Chladným múrom túžby.
Príde muž jej srdca,vyslobodiť? Tŕňom ruky si zráňať
pohladom na cestu svietiť si.
Že nenechá ju samu.V objatí tieňov. Upadať.
A uverí hlasom vnútorným.




How do I live? How do I breathe?
When you're not here I'm suffocating
I want to feel love, run through my blood
Tell me is this where I give it all up?
For you I have to risk it all
Cause the writing's on the wall
Autor magnet-ka, 18.11.2015
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba až vymění šípy za šípky...

15.12.2015 19:04:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí