Anotace: ...

Až se rozední,

zavřu dveře,

stočím se do klubíčka

a nechám tě jít.

 

Až zrodí se nový den,

zamávám ti z rychlíku

jedoucího až na kraj světa,

až tam, kde končí sen.

 

Až dočkáme se rozbřesku

a noc povolí své sevření,

naposled tě políbím

se srdcem plným stesku

… nemám ráda loučení …

 

Až den stane na našem prahu

a tma ztratí svoji moc,

chytím tě za ruku,

seberu odvahu

a zašeptám ,,lež klidně, je noc“ …

Autor FroniXY, 19.11.2015
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Čibu, Jort, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí