O zamilovaném šnečkovi

O zamilovaném šnečkovi

Nové Dílo napíši,
o šnekovi a jeho lásce, jak jeho život byl dlouho v sázce,
jak vydal se za milou přes stažené šraňky,
nedbal předpisů, ploužil se, cítil klín své šnečí laňky.

A v dáli hřmot se ozývá, vlak s vagóny třiceti jede,
šneček láskou omámen, jak koťátko přede.
A vlak se blíží, hřmot sílí, šneček leze v klidu dále,
smrti už dal dávno vale.

Vůůůů, tutu, tutu, tutu, pražce drnčí, drnčí, drnčí, a hle,
již je vidět konec vlakového hada, šneček opět otočil smrti záda.
Však ho ještě čeká dlouhá cesta, snad i odměna, šnečí nevěsta.

Pokračování příště.:-)
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 20.11.2015
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí