Inzerát

Inzerát

Anotace: She likes him. He likes her. Everyone knows. Except them.

Prodám jedno srdce, značka- k odevzdání, 
bez ničeho berte, už neříká mi paní.
Je to jeden zničený, pochroumaný sval, 
Na stokrát už vrácený a poslaný zas dál.
Cenu žádnou nemá, hodnotu? Minimální,
vybojovalo však nespočet klání, 
asi není k použití, slepené marnými slovy, 
možná je někdo opraví, kdo ovšem- kdo ví? 

 

Prodám jedno srdce a nechci za něj nic,
zažilo si hodně a přežilo mnohem víc.
Papírové vzdušné zámky, naděje bez hranic, 
tiché noční sliby i sladká slůvka lásky, 
taková, co voní medem sedmikrásky..
A chutnají po zkyslém mléce.
Jedno srdce k prodeji-cožpak nikdo nechce?
Létá už dlouho bez naděje, že je někdo zachytí,
klubko držíc pohromadě jen pinetkou a nití.

 

Nebojte, je nezničené, jen se porouchalo.
Asi se to po těch letech čekat přece dalo..
Všechno, na co kvůli němu vzpomínám,
připomínky úsměvů, které v mysli mám,
vše po čem toužím a všechno co znám..
Najednou mi to léto nepřijde tak vzdálené, 
čas, který jsme měli, a sliby gesty tvořené..
Všechno to, co mělo být, a já nechala jít, 
co jsme vlastně mohli-a asi nemůžeme mít, 
vše, co mě naučilo létat..

 

Všechny ty v koutcích skryté vrásky...
Už jsem unavená hrou na otázky.
Uhasím jiskry naděje, že o mě třeba víš,
že zatímco jsi čekal, nevěděl, co bys chtěl,
já byla tvým snem, tvým andělem bez křídel.
Prodám jedno srdce, vezmi si ho prosím.
Po tom čase nevidíš, že pro tebe ho nosím?
Prodám- vlastně ne. Není co na prodej.
Prostě si ho vezmi, někam uschovej,
drž ho ale ode mě, pro mě už je passé,
co mi nepatří, prodat nemohu. Už zase.

Autor Dameira, 20.11.2015
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, chatter, Laurel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není prodávání orgánů trestné?...

24.11.2015 12:44:27 | enigman

Ty se v těch dlouhých útvarech doslova vyžíváš! :)

20.11.2015 17:15:18 | Tom Dvořák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí