***Motýlci***

***Motýlci***

Anotace: ...)))

Když ulehnu ke spánku
A zavřu oči svý,
Chtěla bych na sobě cítit
teplý dlaně Tvý.

Něco končí a něco začíná,
A já po tvém boku si připadám
Jak holka nevinná.

Usmívám se ve spánku a slyším tlukot
Srdce Tvého, tak polož mi hlavu na prsa
Ať cítíš buchot toho mého.

Pak vzbudit se v objetí teplých těl
A líbat mé horké rty bys chtěl.
Lásku mi slíbat z řas,
Vidět mne rozcuchanou zas a zas.

Tak rozcuchanou a přece krásnou,
Snad ve Tvých očích Ty jiskry
Nikdy nevyhasnou.

A tančit s motýly bych chtěla
Když dotýkají se naše horká těla.
Kéž od té Lásky nás nic neoprostí
S Tebou se chci radovat z maličkostí.
Autor kokyno, 22.11.2015
Přečteno 478x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí