Ty...

Ty...

Anotace: ...

Kapka tvé lásky
dá mi smysl života
jako kapka vody
co hrdlo suché polyká.

Kapka tvého dotyku
proleze mým tělem
jako ruka mrazivá
co nikdy nezteplá.

Kapka tvé něhy
srdce moje rozbuší
a láska v něm se rozkočí
a rozletí
ale ani kousek k tobě nemíří
protože ty mi už nepatříš.

A SMYSL ŽIVOTA SE NEZTRATÍ?
Autor Jey, 06.02.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí