Jsi

Jsi

Anotace: Veni, vidi, amavi. We came, we saw, we loved.

Veni.
Přicházím, a vidím tvůj úsměv plát.
Oči, kterým mé nedokáží odolat,
jasné co linie polární záře,
Jemné jako rysy tvé tváře.
Vidi.
Vidím ladnost tvého prstokladu,
v hloubi duše si otázku kladu,
všimla by sis mě, kdybych přišel blíž?
Dokázal bych tě ukonejšit, víš...
Ty ale skrz své vězení nevidíš.
Skrz stíny smutku, jež k šílenství mě dohání,
Dum spiro spero, tak umírám v doufání.
Jsi hvězdou a já hvězdářem,
který ti nedokáže odolat.
V touze po nemožném zbývá mi již jediné.
Amavi.
Milovat.

 

Jsem jenom básník a v bohy nevěřím.
Vím ale, že kdyby byli,
Tak jako mne, byla bys jim vším.
Postrádám sice sílu víry.
však důvěřuji slovu které mohu dát,
A věř mi, jsi to jediné, o čem chtěl bych psát.

Autor Dameira, 26.11.2015
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, enigman, Laurel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

originální :)

26.11.2015 21:12:40 | Laurel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí