ZÁBLESKY

ZÁBLESKY

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=3Flt_khlOEs

Tvé vlasy

na nemocničním polštáři

 

bezmoc mou

provází...

 

Tvá malá ručka

chvěje se

v mé dlani,

 

oči bez záblesků

prosebně

hledí...

 

Vem mě zpět

 

do života

 

pod blankyt

letního nebe,

 

do jara nového...

 

Prosí Tvůj pohled...

 

A já –

 

nic s tím nesvedu...

 

Úsměv laskavý

 

na mé

 

tváři

 

zakrývá

dojetí

 

a krystalky ledu

na řasách,

 

jež v ranním

 

slunci

 

září...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 26.11.2015
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, Frr, Jana M., FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí