Odpovědi

Odpovědi

Anotace: Nech je znít...

Slunce ve vlasech plavých
ti nechalo pramínky mědi,
pomocí svých prstů hravých
do copu skrýváš odpovědi.


Oba známe otázek znění,
když ztrácí význam i čas,
přidává se sám ke snění,
hned utichne ručiček hlas.

 

Nech své vlasy spadnout na ramena,
jen ať pošeptají pravá citům jména,
přímo, čarokrásná, do očí mi hleď.

 

Nech si tváře zabarvit dočervena
k samotě přeci nejsi předurčena,
vše je možné, se mnou, tady a teď!

Autor Dacryon Beata, 30.11.2015
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Prskolet, FroniXY, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí