Co bych za to dala...

Co bych za to dala...

Anotace: a hlavně proč??? na tuto otázku sem ale neodpověděla

Co bych dala za tvůj návrat?
Hrstku prachu z tvojí fotky,
Co bych dala za tvůj pohled?
Z tvého trička nití smotky,

Co bych dala za tvé polibky?
Střepy rámečku kde jsi ty byl,
Co bych dala za tvou přítomnost?
Jedový šíp který do srdce jsi mi vryl,

Co bych dala za ukončení trápení?
Zřejmě i mojí duši která strádá,
Co bych dala za tvé doteky?
Přeci pocit že mám tě ráda…proč ti to nestačí???
Autor Gamy, 06.02.2007
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někdy bychom daly všechno a stejně je to málo a vyhraje třeba ten, či ta, co nedá nic:-(

06.02.2007 20:09:00 | grázlík

"si mi vryl" přidej J "jsi" - takhle je to špatně

Máš tam hezké obraty :-)

06.02.2007 19:55:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí