Po(s)lední ráno

Po(s)lední ráno

Anotace: nejistota

Jako když padá ranní rosa
Na skráně tvých dní,
Tak bytem procházím bosa
A čas - je k poledni

Na lůžku vteřinu pouhou 
A zavřené oči
A touha…
ta touha tak dlouhá
Nás bodá do třísel
Kde Ďábel nechal jen sníh

Tak zanechej spěchu, zůstaň tu chvíli
A uvidíš, proč se mě bát
Já zkrocená, zhroucená, znavená, zborcená
… Nesmím se ti zdát

Ale na lůžku vteřinou pouhou
Proletí andělé, století věčná
A touha je dlouhá 
(co zmůže však touha!)
Mě svírá na srdci chlad
Že neznáš mě, já tebe a půjdem bez sebe spát

Autor mayantalay, 02.12.2015
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: tomkeb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí