... konec

... konec

Anotace: vypsání pocitů... myšlenka pátá přes devátou

Ztratila jsem tě,
opustils mě rád,
vůbec si nechtěl bojovat.

Tvrdá rána dopadla do srdce,
snažil ses ji zmírnit,
nejdříve to šlo hladce,
pokusil ses mě ranit.

Rány si budu lízat dlouho,
dlouho protože mi nejsi fuk,
nebudu si říkat „slouho“,
protože jsi jen kluk.

Milovala sem,
věřila a doufala,
že zas spřízněnou duši našla sem,
Bože jak já se zkamala..
Autor veverka.danca.007, 02.12.2015
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z této básně přímo srší emoce. Je krásná T.

11.03.2018 22:20:17 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí