Až budeš daleko

Až budeš daleko

Anotace: Až budeš daleko...

Až budeš daleko

od všedního dění,

 

věz,

 

že myslím na Tebe,

 

kdekoliv jsi

 

na Zemi...

 

 Žhavé paprsky

pozvolna odcházejícího léta,

 

neslyšně vyzvánějící telefon,

který jsi nezvedla,

 

unavená zpráva

s díkem,

 

chybějící úsměv

 

a pláč

nad rozlitým mlíkem,

 

rozpačitá tvář

kdesi v dáli

v tramtárii

 

a pocit neustálý,

že něco mi

 

chybí...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 03.12.2015
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Záklopka, Frr, bogen, Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí