Nejvyšší láska

Nejvyšší láska

Anotace: 1.Korintským 13

Lásku si nevynutíš
lásku si nevypláčeš
lásku si nevyžárlíš
lásku si nevyčaruješ
jen miluj
a budeš milován.
Co vezmeš,
to ztratíš,
co daruješ,
zpět se ti násobeně vrátí.
Autor Adam Sobotka, 05.12.2015
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí