Pasáže

Pasáže

Na veřejnosti a v tisku
i v bulvárních novinách
objevila ses i s černými vlasy
do kterých ti začalo tiše mžít.

V odrazech tepajících pasáží
a pod pokličkou horkých novinek
skrývá se tvá zkřehlá duše
která baží po zahřátí.

Na pustých nedělních nádražích
i v přeplněných obchodních domech
jsi pro mne vánoční stálicí,
bezednou ztišenou propastí.

Beze studu a bez odpuštění
bloumal jsem včera městem
a jako z udělání spadla jsi mi
z hvězdy do náručí
/a já tě miluji/.
Autor Zasněný básník, 06.12.2015
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Kett, Frr, Nikita44, FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí