Zimní

Zimní

Anotace: .

Nad zasněženou plání
vysvitlo slunce
stromy se klaní
a rybář loví sumce

Vítr si pohrává
s plavými vlasy
a já nasávám
atmosféru tvojí krásy

Tvé modré oči
v té zimě se lesknou
a jak holé větve na úbočí
po citu tesknou

Chtěly by žalovat
na všechen smutek
až mráz začne spalovat
hroby mrtvých matek

Pojď blíž a obejmi
mou nahou duši
svou ruku podej mi
spolu nám to sluší

Snad led a krutý mráz
naši lásku nespálí
vždyť s tebou o tolik snáz
lze život žít.
Autor lukassnajdr, 07.12.2015
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí