Ach, ta láska nebeská

Ach, ta láska nebeská

Anotace: ...

 

Čokoládové měla oči,
mě hlava z nich ještě teď se točí.

Úsměv jak Mona Lisa,
ve mně vytryskla druhá míza.

Krok ladný jak divoká laň,
kouzelné stvoření, žádná saň.

Hlas jemný jak jarní vánek,
nabourala mi rem-nrem cyklus i celý spánek.

Jen ona mi teď nedá spát,
jen o ní bude se mi zdát.

Jen ona do ruda mě teď žhaví,
jak olovo v peci taví.

A když se mnou půjde do kina,
koupím jí ta nejsladší kokina.

Budeme je spolu lízat a žmoulat,
pod hvězdami celou noc se toulat.

To je ta záhadná hnědovláska,
má nová, tajná láska.

 

Autor Nespavec, 08.12.2015
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí