separation (odloučení)

separation (odloučení)

Anotace: krize ?

odloučení
/partnerky/
vzpomínání
/na ni/
na krásné chvíle,
/partnerku,/
která mi schází

postupně zapomínám,
ale chci ji stále víc

toužím po ní
nocí i dnem
/rychlostí/
jež letím snem

chci být s ní,
milovat ji tak dlouho
až se čas zastaví

držet ji v náručí
/svou partnerku/
která mi poroučí

toužím se s ní setkat
po dlouhé době ji hýčkat

být s ní
a nezapomenout
Autor Zayo, 06.02.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:);)...

06.02.2007 20:12:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí