Hřebíček

Hřebíček

Anotace: Vánoce se blíží a nová láska s nimi :)

S vůní punče a hřebíčku
včera jsi opustila můj bílý pokoj.
Snad ne z nenávisti
či ze sentimentu,
jenom mám prý se ze snu vzbudit sám.

Jako papírový drak
přiletěla jsi mým oknem
a vypadalo to, že z Měsíce,
odkud jsi mi chvilku předtím mávala.
Mám tvou vůni ve vlasech.

Když zavoněly Vánoce
a s nimi stesk zavřených slepoulic,
pobídl jsem své koně a letěl za tebou,
jako by už nic jiného nebylo nutné.
Vždyť jsi utkána jen z mého snění...

S vůní punče a bílých náměstí
včera jsi přiletěla do mého pokoje.
Snad ne z nenávisti,
či ze sentimentu.
Jenom mám prý tě ráno vzbudit já...
Autor Zasněný básník, 11.12.2015
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí