Pod kůží

Pod kůží

Anotace: Odsud už pak zážitky nemizí...:)

Její šepotavý prstoklad
na mém těle uvízlý
spolu s deštěm
a úsvitem
zůstal pod mou kůží.

Dokud jsme se nevzbudili,
bylo slyšet otáčení Země
a spolu s vínem
a psím počasím
se dostala pod mou kůži.

Na pokraji vznášení
už spadaných listů
byli jsme si tak blízko,
že už blíž nebylo kam,
snad už jen pod mou kůži.

Říkala, že jsem pohádkář
a neurčitý snílek
Měla pravdu, a já
kladl spánky do jejího náručí
a pak až pod její kůži.

Její šepotavý prstoklad
bloudil tiše po mém těle
a spolu se zvukem houslí
a tichým deštěm
zůstal pod mou kůží.
Autor Zasněný básník, 12.12.2015
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Poetisa, enigman, Nikita44, Jort, VEDz RVAHEs, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí