2

2

Anotace: Přidám diakritiku a ještě víc zoufalosti. Zahořknul jsem. Zevnitř. Přestal jsem asi věřit na to, ...

Přidám diakritiku a ještě víc zoufalosti.

Zahořknul jsem. Zevnitř. Přestal jsem asi věřit na to, že se můžeme znovu milovat.
Jsem o dost smutnější. Zvenčí. Přestal jsem v Tvojí přítomnosti dokázat myslet na hezký věci.
Když se mě dotkneš cítím se nesvůj, jako zatlačenej ke zdi. Pravda, neděláš to často, ale občas se pokusíš.
Naše komunikace se omezila na oznamovací věty, cítím úlevu když jsem chvíli sám. Stydím se za to a strašně mě to mrzí. Jsi moje žena, slíbil jsem Ti věrnost.
Zkusím se na to soustředit. Na podstatný věci.
Autor tomkeb, 13.12.2015
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Laurel, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ohromně zajímavý úhel pohledu z tvý strany, tím chci říct, že jsi odhalil něco, co je pro mě nový. Velmi drsná zkušenost. Zajímalo by mě, jestli v nějaký svý fázi je život jedoduchej a přehlednej...

13.12.2015 16:54:19 | Bylinná směs

Možná po požití nějaké tvé bylinné směsi:-))

14.12.2015 17:00:45 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí