Černobílá

Černobílá

Anotace: černobílé věnování

Bílá, jak zimní krajina,
černá tu barvu proklíná

Kontrasty obou duší
drsná i jemná...obě jí sluší

V černobílé hravé tmě
dřímá láska, uvnitř duše
...uvnitř mě

V konturách odhalených snů,
vsázím vše pro pár posledních dnů

Svojí lásku, nahou, čistou dávám
..do černobílé noci
...se Ti odevzdávám
Autor Lenny, 15.12.2015
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí