Růže

Růže

Anotace: ...

 

Zjevila se jak Fata morgána,

a ve mě blesklo: „S tou chtěl bych být až do rána“.

 

V očích měla záblesk šelmy,

mě uchvátila více než velmi.

 

Krok ladný jak letní vánek,

už nevím, co je to klidný spánek.

 

A nohy štíhlé, nekonečně dlouhé,

dostala mě, byť objevila se na okamžiky pouhé.

 

Snad nebyla to jen iluze, klam,

já vyfotím si ji a na strop dám.

 

A tak budeme pořád spolu,

ona na mě vzhlížet dolů.

 

Jen ona je ta nejkrásnější růže,

jen ona modré z nebe i hroudu zlata chtít může.

 

Miluji jen ji, třeba stáhněte mě z kůže.

 

 

Autor Nespavec, 17.12.2015
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí