Bolesti opilců

Bolesti opilců

Anotace: ..

Sbírka: A srdce hrálo marš

Bodání vzteklých kolibříků

mé tělo trhá

na kusy

a ve stavech

nejhoršího deliria

zvracím poslední zbytky citů

a věčně opilý

láskou

umírám a žiju

s cirhozou srdce

Autor Oxík, 17.12.2015
Přečteno 672x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Nikita44, enigman, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí