bolí když cítím

bolí když cítím

Anotace: tak ještě jednou....

Úzkost má, má  tlapy jako Casius Clay

tak neohrabaně velké a nekonečné

a láska ubližuje čím dál víc, vždyť víš,

už cítím jí v morku kosti

jak v hloubi proniká do hloubi, až na dno,

už není cesty zpět

už se nemůžu vrátit, tak jako dřív,

nikdy už nebudu jako dřív...

Píšu, a Ty víš o čem

píšu, a jako bych nepsal nikdy na sto krát

ta slova na okenní stíny prstem do tmy

horkým dechem dělám stopy na rozloučenou...

a Ty víš, že miluji....

......Tebe, lásko.

Autor jurij, 24.12.2015
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí