Femme fatale

Femme fatale

Anotace: -

Kdybys mne opravdu miloval,
neznal bys casu a prostoru.

Kdybys citil co ja,
nenechal bys mne na pochybach.

Kdybys mne ranil,
podal bys mi 1. pomoc.

Kdybych byla ta prava,
udelal bys cokoli, jen mne spatrit.

Kdybych byla vyjimecna,
nenechal bys mne proklouznout.

Kdybych byla ta femme fatale,
nic by Te nezastavilo.

Jsem? Udelas s tim neco?

Tak prave dnes je ten den, kdy muzes...

Je to jen na Tobe...
Autor Zrzi, 24.12.2015
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám tip, kdyby si to náhodou četl. Ale nejspíš asi...:-) Tak alespoň tak.

24.12.2015 00:50:10 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí