Nic

Nic

Anotace: Dlouhá noc.

Necítit nic, to možné není,

necítit nic, to je zapomnění.

Necítit nic, to smrt jen viní,

z návštěvy mne a možná ukončení.

 

To tiché nic, nic v prázdném pokoji.

Na stropě obraz v divném postoji,

zkroucený dějem kolem nás.

Stále jen koukám na obraz.

V naději a zmatku zas, 

zkouším ho zapudit a prosím čas.

 

Pomoz mi usnout!

 

Hlava mne bolí a myšlenky se rvou,

duše je prázdná i touhy vychladnou.

Tohohle večera někde se bavíš,

není to výčitka, jenom tak pravím.

Tohoto večera stalo se mnoho,

zabili anděla!

 

Ne!

 

Tak potom koho?

 

Umírá duše jednoho blázna,

co stále přemýšlí, jak moc jsi krásná.

Umírá duše jednoho básníka,

co se tu samotou tiše zajíká.

 

Co to vše znamená ve světě jejím?

 

Nic ..............nebo víc?

 

 

 

 

 

 

Autor Dsmi, 25.12.2015
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásné umírat pro Lásku. Skvělé.

26.12.2015 16:24:52 | VEDz RVAHEs

Umírat pro lásku se nedá dlouho, pokud ano, hraničí to s masochismem, nebo blbostí. Otázka je, co je to dlouho?

26.12.2015 18:57:56 | Dsmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí