V klubu

V klubu

Anotace: Z léta...:)

V plážovém klubu
se v červenci scházejí hosté.
Zní barová hudba
a cinkají skleničky s Mojitem.
Mě to však nezastaví,
mám tě jen pro sebe.

Hosté kouří cigarety
a sbírají zážitky dnešních dnů
a koukají se na přidrzlou zpěvačku
laciných hitů.
Já však sedím s tebou
a v hávu noci tě líbám.

Když v baru zavřou
a poslední hosté odcházejí spát
Stále s tebou sedím na pláži
a svlékám tě ze včerejších slov.
Řekni mi, ať přestanu,
ať dopíšu raději verše.

V plážových klubech
ztišili kolovrátkovou hudbu.
Odešel i dým z cigaret.
Mě to však nezastaví,
chci tu s tebou být
a slyšet tlukot tvých tepen...
Autor Zasněný básník, 25.12.2015
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Kloboučnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí