Poslouchej...

Poslouchej...

Anotace: ...a věř v lásku...

Vyslechni svého srdce hlas,
a najdi ten správný směr...
Poznáš, jak rozhodnout se dál,
tak miluj, poslouchej a věř...

Víš, že krásné je milovat,
vím, že lásku i bolest znáš...
Slza, co smáčí Tvou tvář,
někdy smutek, jindy štěstí ukrývá...

Tvá mysl teď v rytmu se houpe,
jednou si nahoře, jednou jsi dole...
Láska je naděje Tvá,
ta jediná Ti magickou sílu dá...
Autor Aniba, 08.03.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí