Nejistota

Nejistota

Anotace: cítí ten druhý to stejné, co vy? ach ta nejistota...

Hořká bolest mě zas svírá, tolik jizev v hrudi mé,
nepoučitelná přec dávám opět v sázku srdce své.
Snad do země zašlapeš ho, v pěsti na prach rozdrtíš?
Chci vědět, znát pravdu, co cítíš a co odpovíš...
Odpověď mě může bolet, čas na tom nic nezmění,
však nejistota tíží mě víc než pytel kamení.
Tak prosím, už mi řekni své, ať oba můžem jít,
spolu nebo každý po svém zase začít žít.
Autor Kutinečka, 30.12.2015
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, Danaé, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to zjistíš ledabyle položenou otázkou(?)
jen nevyděsit šťastlivce
a brát život s humorem a nadsázkou ;)

30.12.2015 23:39:15 | Danaé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí