Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: Dobré ráno sluníčko, jen usměj se maličko, pak krásnější je z rázu svět, a já chci Ti říct pár vě...

Dobré ráno sluníčko,
jen usměj se maličko,
pak krásnější je z rázu svět,
a já chci Ti říct pár vět.

Bůh je mi svědkem, že jsem si přál,
abych na tomto světě sám nezůstal.
Pak najednou seslal mi Tebe,
byl to jak blesk z čistého nebe.

Oslněn krásou a objat city,
přál bych si navěky, ať tu pro mě jsi Ty!
Už nechci samoten jít životem dál,
přeji si Tebe, ženu, kterou bych nadosmrti miloval.
Autor Pospa, 02.01.2016
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí