Ze zlatého údolí

Ze zlatého údolí

Anotace: Pro tajnýho kamaráda...

Vzpomínám
na povídání a mlčení
na večer pod lampou a smíření
Chybíš mi...

Vzpomínám
Na tvé oči ,já nesměji se..
Když každým okem zvlášť se zadíváš.
Někam .. z ůst obláček kouře rozplyne se..
Chybíš mi...čekám

Vzpomínám..
Jak hřejí tvoje záda,
když smím se přitulit..
Mám v tobě kamaráda..
se kterým můžu tiše snít..
Chybíš mi..
Autor Liduška, 02.01.2016
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Danger, Amonasr, Frr, jitoush, Nikita44, chatter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná a voní teplem

18.01.2016 21:36:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí