Romantická

Romantická

Anotace: -

Čekal jsem dlouho,myslel jen na tebe.
Kéž bys to věděla,tušila proklatě.
Stačila chvilka a už v tom lítám,
Myslím jen na to,jak tě jen líbám.

Máš svoje starosti,já svoje také,
chci tě však hladit a popíjet saké.
Sedím tu na lavičce,přátelé se mnou,
přesto si vystačím s myšlenkou jednou.

Široko daleko,obmotán bavlnou,
přesto tu tíhu cítím jak s trnovou korunou,
Nejsme si souzeni přesto však nežárlím,
cigáro s kafíčkem si k blouznění zapálím.
Autor D3dl0z3R, 04.01.2016
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně vystihuje takovej ten feeling.....no kterej jsi tam popsal ;)

05.01.2016 14:53:45 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí