Tržní rovnováha

Tržní rovnováha

Anotace: -

Nabízím ti věrnost,
poptávám vzhledovou souměrnost,
nabízím ti touhu,
poptávám svého emočního slouhu,
nabízím ti jemné pohlazení,
poptávám citové rozjasnění,
nabízím ti svoji duši,
poptávám polibek na svoje uši,
nabízím ti svůj temperament,
poptávám cement,asi jsem dement.
Autor D3dl0z3R, 07.01.2016
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobra pointa :D

07.01.2016 01:03:11 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí