Lásky pád (Výjimeční)

Lásky pád (Výjimeční)

Anotace: Báseň k závěrečné kapitole 1. dílu Výjimečných

Sbírka: Stejně nás život láká

Stojím za obzorem
a vidím lásky pád
odcházíš mi lásko
a já tu musím jen tak stát

Nemůžu ji zachránit
nemůžu se rozběhnout
musím nechat padnout
tu princeznu mou

Proč nemůžu ji pomoct
láska je jen nemoc
nechci se vyléčit
chci jen s tebou žít

Proč mi odcházíš, když tě chci
zůstaly tu po tobě pouze tvoje věci
a v srdci díra veliká
z tebe život uniká

Vidím volný pád
poslední loučení
lásko mám tě rád
mé srdce dnes zkamení

Půjdu stovky mil
až tam kde obzor byl
dokud nepřivedu tě zpátky
i kdyby měl být život krátký

Proč nemůžu ji pomoct
láska je jen nemoc
nechci se vyléčit
chci jen s tebou žít

Proč mi odcházíš, když tě chci
zůstaly tu po tobě pouze tvoje věci
a v srdci díra veliká
z tebe život uniká

Srdce mi teskně buší
že mám teď prázdnou duši
v srdci stín
na rakvi věnec kopretin

Už nikdy láska s tebou
chladem mě ruce zebou
nemá mě kdo hřát
je pryč ta co mám ji rád

Proč nemůžu ji pomoct
láska je jen nemoc
nechci se vyléčit
chci jen s tebou žít

Proč mi odcházíš, když tě chci
zůstaly tu po tobě pouze tvoje věci
a v srdci díra veliká
z tebe život uniká

Odešla jsi a já tam stál
že nechal jsem tě – hlupáků král
slzy plné oči
svět se se mnou točí

Je kruté, když vidíš lásku odcházet
měl bys ji chytit za ruku a to hned
pak zastaví se svět
když líbáš její ret
mlčky říkáš stovky něžných vět
na to se nedá...zapomnět
Autor osztravak30, 07.01.2016
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí